JobsRomania - joburi in Romania, locuri de munca in toate domeniile
Prima pagina Despre noi Termeni si conditii Contact

 Mai simplu decat crezi

Candidat

adauga un CV || am uitat parola..

Companie

adauga GRATIS anunturi || am uitat parola..

Cauta joburi

Localitate:

Judet:

Domeniu:

afiseaza toate joburile

Servicii JobsRomania

Servicii candidati
Servicii companii

Sfaturi pentru cariera

Sfaturile expertilor
Redactare CV
Model de CV
10 Motive..
Scrisoare de intentie
Secretele interviului

Ultimele stiri

toate stirile..

Curs valutar

Vremea

Calendar

Utilizarea site-ului JobsRomania

Contract priviind utilizarea site-ului

Definitii
Termenii "jobsromania.ro", "Site-urile", "Site-ul", "noi", "compania" reprezentand firma Mibo-Expert srl si serviciile sale oferite prin site-urile jobsromania.ro. Mibo-Expert are sediul in Bucuresti, str. Mitropolit Varlaam nr. 115-117, sector 1 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1886/01.02.2007, cod fiscal RO20910256. Prin termenul "Utilizatorul", intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile Mibo-Expert, indifferent de motiv. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si Conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica tuturor site-urilor Mibo-Expert, serviciilor si continutului acestora. Site-urile, serviciile si continutul jobsromania.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul jobsromania.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Mibo-Expert, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor Mibo-Expert, reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor
Site-ul jobsromania.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente online care includ: locuri de munca, sfaturi legate de cariera, forumuri, servicii de vanzare-cumparare, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului jobsromania.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile jobsromania.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative jobsromania.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru jobsromania.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" , iar jobsromania.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul JobsRomania .ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Mibo-Expert SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului jobsromania.ro
Informatii pentru utilizatori
In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca jobsromania.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. jobsromania.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. jobsromania.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre jobsromania.ro sau de catre un tert implicat.

Ca utilizator aveti urmatoarele responsabilitati
* sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare;
* sa mentineti si innoiti , atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, jobsromania.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului jobsromania.ro Va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
* sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
* sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
* sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare ;
* sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente In caz de nerespectare a acestor conditii, jobsromania.ro si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului jobsromania.ro, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca jobsromania.ro poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: suport@jobsromania.ro.

Responsabilitatile jobsromania.ro
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, jobsromania.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor jobsromania.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, jobsromania.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Jobsromania.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Jobsromania.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SC Mibo-Expert SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC Mibo-Expert SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului jobsromania.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului jobsromania.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului. Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare.

Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Mibo-Expert SRL in privinta utilizarii site-urilor SC Mibo-Expert SRL.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC Mibo-Expert SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor SC Mibo-Expert SRL, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC Mibo-Expert SRL sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SC Mibo-Expert SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC Mibo-Expert SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.


Prima pagina Despre noi Termeni si conditii Contact Directoare web
Link exchange: Anunturi Gratuite cu Poze | Anunturi Gratuite Online | Anunturi Online Gratuite | Anunturi Gratuite de Nota 10 | Anunturi Online |
Firme, servicii, produse | Transport de marfa | Constructii si Amenajari | Cadouri | Anunturi | Delta Dunarii
Bucharest Apartments | Animatoare Bucuresti | Terenuri Clinceni | Auto-Dealer.RO