JobsRomania - joburi in Romania, locuri de munca in toate domeniile


Detalii job


AQUALIGHT SRL

Angajam tehnician-instalator full time Bucuresti - S.C. AquaLight S.R.L.          


Descriere companie:

Companie specializata in insstalarea de sisiteme de tratare si purificare a apei                    


Tipul jobului: full time          
Domeniul de activitate: Intretinere / Reparatii                              
Localitate: Bucuresti                              
Judet: Bucuresti                              
Data introducerii: 11-06-2018                              
Data expirarii: 12-08-2018                              

Descriere job:

-Compania ofera: - contact legal de munca; - program de lucru flexibil (nu fix!) in functie de lucrari, livrari, deplasari, interventii, personalului ii este anuntat programul pentru urmatoarea zi sau pentru toata saptamana in functie de caz; - masina de serviciu si daca doreste masina pentru deplasare acasa-sediu firma - telefon de serviciu - salariu BRUT 2300 lei prima luna (1386 lei salariu in mana); - salariu BRUT 3000 lei din a doua luna (1774 lei salariu in mana); - salariu BRUT 3600 lei din a treia luna (2107 lei salariu in mana); - salariu BRUT 4300 lei dupa primul an de activitate (2515 lei salariu in mana); - prime de sarbatori (Craciun si Paste); - alte cresteri salariale in functie de abilitatile si cunostintele obtinute pe parcursul extinderii experientei! - training-uri in cadrul firmei; - teste periodice pentru verificarea abilitatilor si experientei pe toata perioada de lucru - formare abilitati si experienta in comunicarea cu clientii, instalatii sanitare, instalatii electrice, mentenanta si service sisteme filtrare-tratare-purificare apa, vanzari, etc. - posibilitatea de a avansa in post si de a trece la un nivel superior in activitate. Ce presupune mai exact munca acestui post: - 3 luni de training si proba in care angajatul lucreaza impreuna cu cineva deja specializat din cadrul firmei; - deplasare la clienti, comunicare excelent de atenta cu clientii - munca, atitudine, corectitudine, loialitate, curatenie, atentie ireprosabile; - inlocuire consumabile filtre, purificatoare apa, alte sisteme pentru tratarea si purificarea apei; - instalare filtre mici, dozatoare, purificatoare apa, ionizatoare, etc; - service produse la client; - livrare produse; - ajutor-ucenic pentru instalator profesionist in momentul instalarii produselor mai mari.

Cerinte:

-Canditatul ideal are urmatoarele caracteristici: - varsta 20-25 ani - poate lucra full time - carnet de sofer categoria B (obligatoriu) - candidatul trebuie sa fie tehnic si sa aiba capacitatea de a castiga abilitati tehnice: service, mentenanta, instalari, comunicare cu clientii, etc - experienta in vreun domeniu NU este necesara: dorim sa cream echipa cu persoane tinere care sa fie dispuse sa invete in cadrul firmei si trainingurilor oferite ceea ce este necesar activitatii pentru care sunt angajati - candidatul trebuie sa fie sincer, corect, loial, bine organizat si ordonat, curat, dornic sa invete lucruri noi, atent la detalii, munca si clienti, alte calitati fiind bine-venite. - candidatul locuieste in Bucuresti. Cum se aplica pentru acest post: 1) trimite-ne un mail cu CV si poza ta (testaregratuita.apa@gmail.com)! 2) apeleaza la numarul de telefon pentru alte detalii si lamuriri (0720504583); 3) in mail o mica descriere despre dorinta ta de a aplica pentru acest post la noi.

Se ofera:

- masina;telefon;prime de sarbatori;


 printeaza | ascunde linkuri |inchide fereastra 

Link exchange: Anunturi Gratuite cu Poze | Anunturi Gratuite Online | Anunturi Online Gratuite | Anunturi Gratuite de Nota 10 | Anunturi Online |
Firme, servicii, produse | Transport de marfa | Constructii si Amenajari | Cadouri | Anunturi | Delta Dunarii
Bucharest Apartments | Animatoare Bucuresti | Terenuri Clinceni | Auto-Dealer.RO